Werkplaats

Bij Autobedrijf Meijer kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. In onze professionele werkplaats bieden wij plaats aan uw auto, bedrijfswagen en camper.

Wij verzorgen onder meer uw:

  • APK
  • Onderhoud en reparaties
  • Bandenwissel
  • Airco service
  • Camper onderhoud
  • Remmencheck
  • Sportvelgen
  • Storingsdiagnose

Wij houden van eerlijkheid en transparantie. Reparaties, vervangingen en dergelijke gaan altijd in overleg met de klant. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook stellen wij bij onderhoud van uw auto gratis vervangend vervoer ter beschikking. Zo blijft u altijd mobiel.

Werkplaats.jpg

APK keuring
De APK keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud en reparatie
Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplicht APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Aircoservice
Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken.

Werkplaats 1.jpg

Bandenwissel
De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. 

Storingsdiagnose
Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.